Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 22 серпня 2017 р.

Про проведення виїзного прийому громадян з правових питань


Керівництвом Головного територіального управління юстиції у Донецькій області буде проведено виїзний прийом громадян з правових питань
29 серпня 2017 року на виконання Графіку роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги Головного територіального управління юстиції у Донецькій області на 2017 рік, враховуючи нагальну потребу мешканців с. Шахове у приміщенні Шахівської сільської ради (за адресою: вулиця М.С. Чернявського, 14, с. Шахове, «актовий зал») з 11.00 до 13.00 години.
Заступником начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації - начальником Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Донецькій області Гудзенко Л.Г. та заступником начальника відділу «Добропільське бюро правової допомоги» Краматорського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Шумара А.М. буде проведено виїзний прийом громадян з правових питань.
Головне територіальне управління  юстиції у Донецькій області.

Шукати в на сайті