Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 8 серпня 2017 р.

Привітання з ювілеєм Кулікова Віктора Лукича

8 серпня ювілейний День народження відзначає Куліков Віктор Лукич, який багато років працював начальником відділу освіти райдержадміністрації.
Шановний Вікторе Лукичу!
Прийміть найщиріші вітання з 70-річним ювілеєм від Добропільської райдержадміністрації та районної ради ветеранів.
Глибоко вдячні Вам за багаторічну і плідну працю, особистий внесок в розвиток освіти Добропільського району. Будівництво і ремонт шкіл, дитячих садочків, підготовка педагогічних кадрів, реалізація програми «Обдаровані діти», фестиваль дитячої творчості «Золоте джерельце», якому було присвоєно статус обласного – це далеко не повний перелік добрих справ на Добропільській землі.

На пенсії Ви знайшли себе в громадській роботі, очоливши первину ветеранську організацію Добропільської сільської ради, працюєте в складі районної ради ветеранів.
Ви з дружиною побудували дім, виростили двох синів, підростають двоє онуків, задушевні пісні часто можна почути у Вашій затишній оселі, на подвір’ї кожна квітка, кущ, дерево вирощені Вашими руками.
Шановний ювіляре! Нехай же Ваші діти і онуки радують Вас своїми успіхами, будуть щедрими на гарні вчинки і добрі слова для свого батька і дідуся.
Нехай односельці підтримують ініціативи свого ветеранського ватажка. Хай кожен новий день дарує Вам здоров’я, радість життя, світло і добро, а у Вашій родині панують злагода, любов і порозуміння.
 
В. Куликов з Л. Савірською

Шукати в на сайті