Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 22 серпня 2017 р.

Участь у фестивалі шахтарської пісні «Чорне золото Донбасу»


21 серпня за ініціативи трудового колективу і профспілкового комітету ПАТ «ШУ «Покровське» напередодні Дня шахтаря в Палаці культури пройшов вже традиційний Регіональний фестиваль шахтарської пісні «Чорне золото Донбасу».
Нинішній фестиваль проходив вже в шістнадцятий раз. З кожним роком це пісенне свято стає все більш популярним, розширюється його географія.
Протягом декількох годин сцена сяяла талантами в різноманітних жанрах музичного мистецтва. Виконавці представили як добре відомі пісні і композиції, так і нові, які прозвучали вперше. Всі вони були виконані на славу шахтарської праці, рідного Донецького краю і України.
В якості артистів виступили не тільки професійні музиканти, а й працівники підприємств та установ регіону. Серед колективів, які цього року брали участь, були і представники Добропільського району - народний вокальний ансамбль «Камертон» та вокальний ансамбль «Джерело» Світлівського БНТ, а також солісти Дар’я Апухтіна Світлівський БНТ та Аліса Кравченко Добропільський СБК. З гордістю треба відзначити, що всі учасники виступили дуже вдало та достойно представили Добропільщину.

Компетентному журі було досить складно визначити переможців, адже кожен з учасників виконав свій номер професійно і від душі.
Виконавська майстерність наших талановитих земляків була відзначена дипломами, статуетками з логотипом фестивалю та сувенірами.
- народний вокальний ансамбль «Камертон» - у номінації «Артистичність і талант»,
- вокальний ансамбль «Джерело» - у номінації «Шахтарська гордість»,
- Аліса Кравченко - у номінації «Енергія голосу»,
- Дар’я Апухтіна - у номінації «Кращий жіночий ліричний вокал».

Шукати в на сайті