Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 29 серпня 2017 р.

Серпнева конференція

Сьогодні, 29 серпня 2017 року, в залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання колегії відділу освіти  ( серпнева конференція педагогічних працівників) за участю заступника голови райдержадміністрації Наталі Перекотій та голови районної ради Тамари Бєлянкіної. Начальник відділу освіти Любов Гапич доповіла про  підсумки роботи педагогічних колективів шкіл та ДНЗ у 2016-2017 навчальному році та завдання на 2017-2018 навчальний рік, директор Святогорівської ЗОШ І-ІІІ ст. Світлана Дудушко  розповіла про освітні проекти - як потребу сьогодення, вчитель початкових класів Шахівської ЗОШ І-ІІІ ст. Валентина Олексів ознайомила присутніх про компетентнісне навчання в початковій школі, методист з дошкільної освіти Ольга Ліснюк - про дитиноцентричний простір дошкілля: шляхи створення та впровадження, заступник директора Світлівської ЗОШ І-ІІІ ст. Валентина Молдавчук - про місце виховної роботи в системі реформування освіти.
Особливу увагу було зосереджено на вихованні національно-свідомого громадянина України, вихованні поваги до державних символів України.  Освітяни району мають всі необхідні умови для того, щоб надавати якісні освітні послуги, забезпечувати рівний доступ до якісної освіти, а отже 2017-2018 навчальний рік розпочнеться організовано святом Першого дзвоника.
Любов Гапич висловила слова щирої вдячності керівництву району: Дмитру Кірносову, Олексію Стебель, Наталі Перекотій, Тамарі Бєлянкіній, головам сільських, селищної рад, педагогічним колективам, технічному персоналу, адміністраціям шкіл, громадським організаціям, сільгоспвиробникам району за надану допомогу в підготовці закладів освіти до нового навчального року.




Шукати в на сайті