Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 3 серпня 2017 р.

Дитячий фонд UNICEF починає масштабний проект у Вірівці

В селі Вірівка Святогорівської селищної ради розпочинається реалізація проекту дитячого фонду UNICEF у ДНЗ «Дзвіночок». В результаті реалізації проекту буде відремонтована будівля колишньої Вірівської ЗОШ: повністю замінена покрівля споруди, на 2 поверсі буде зроблено водопровідну та каналізаційну систему, заплановано перепланування та косметичний ремонт приміщень, заміна вікон і дверей. Завдяки фонду буде створено додаткову групу в ДНЗ «Дзвіночок».
З 2012 року Святогорівський селищний голова Віктор Бєлянкін брав участь у проектах з метою зберегти будівлю закритої школи і винайти можливість відремонтувати хоча б дах.
Було зроблено аналіз народжуваності дітей за останні роки і підтверджено необхідність створення додаткової групи в ДНЗ «Дзвіночок». Згідно технічного звіту оцінки стану приміщень дитячого садка, вартість ремонтно-будівельних робіт складе 72 447,55 USD.
Важливо те, що фонд самостійно вибирає виконавця робіт і контролює їх якість.
Вже завезено обладнання для вуличного ігрового майданчика, обладнання для ігрової кімнати та меблі. До кінця року планується виконати всі ремонтно-будівельні роботи.
То ж з почином чергової доброї справи на Доброму полі!

 
 
Джерело: сайт Добропільської районної ради

Шукати в на сайті