Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 8 серпня 2017 р.

Увага! Конкурс "Кращі практики місцевого самоврядування"


З метою стимулювання процесів збору, відзначення й поширення кращих практик та ініціатив органів місцевого самоврядування Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України (далі – Мінрегіон) у партнерстві з Програмою Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» оголошено прийом заявок на Конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» 2017 року, який буде проводитися для органів місцевого самоврядування всіх рівнів. Конкурс має на меті відібрати, відзначити та поширити кращі практики органів місцевого самоврядування, що були реалізовані у період 2015-2016 років. Його переможці візьмуть участь в ознайомчому візиті в одну з країн – членів Ради Європи.
Тематики Конкурсу 2017 року:
1. Прозорість та підзвітність місцевого самоврядування.
2. Практики розвитку регіонів та громад, засновані на власних стратегіях та ресурсах.
3. Співробітництво територіальних громад.
Для участі у Конкурсі потрібно до 30 вересня 2017 року заповнити заявку (в додатку) та надіслати її електронною поштою на адресу: Best.Practice.Ukraine@coe.int
Іформація про Конкурс розміщено на офіційному сайті Мінрегіону в розділі «Розвиток місцевого самоврядування» (Головна – Напрямки діяльності – Регіональний розвиток – Розвиток місцевого самоврядування – Конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування»).


                                                                              ЗАЯВКА
                    учасника конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2017 році
[1]

І. ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОРГАН МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ:


1. Назва органу місцевого самоврядування(далі – ОМС): ______________________________________________________________________


2. Район/Область: ______________________________________________________________________


3. Повна поштова адреса ОМС: (назва вулиці, номер будинку, назва населеного пункту, назва району, області; поштовий індекс):

_______________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________________________________________________________


4. Телефон (з кодом міжміського зв’язку):_____________; Факс:________________


5.Адреса електронної пошти ОМС: _______________________________________________________________________


6. Офіційний сайт ОМС: _______________________________________________________________________


7. Кількість населення (тисяч жителів): _____________________________________



8.ПІБ керівника ОМС (повністю): ______________________________________________________________________


9. Автор практики[2] (особа, яка є безпосереднім автором практики та зможе бути учасником заходів, пов’язаних з поширенням/передачею здобутого практичного досвіду): ПІБ, посада, тел./факс, поштова адреса,персональна адреса електронної пошти, номер моб.тел.):

______________________________________________________________________________________________________________________________________________


10. Контактна особа, відповідальна за оформлення заявки та надання інформації щодо практики (автор практики, або інша особа, яка може у разі потреби надати будь-яку інформацію щодо практики: ПІБ, посада, тел./факс, персональна адреса, адреса електронної пошти, номер моб.тел.):

______________________________________________________________________________________________________________________________________________


11. З яких джерел ви дізнались про Конкурс?

______________________________________________________________________________________________________________________________________________


12. Тематика заявки (оберіть одну з тем Конкурсу, позначивши її в дужкахзнаком «+»):

( ) Прозорість та підзвітність місцевого самоврядування.

( ) Практики розвитку регіонів та громад, засновані на власних стратегіях та ресурсах.

( ) Співробітництво територіальних громад.



УВАГА! Заявку має бути створено та надіслано виключно у форматі Microsoft Word
до 30 вересня 2017 року електронною поштою на адресу: Best.Practice.Ukraine@coe.int

Заявка супроводжується листом органу місцевого самоврядування за підписом його керівника, у якому підтверджується достовірність та точність викладеної у заявці інформації. Супровідний лист (з підписом та печаткою) у сканованому вигляді має бути надіслано електронною поштою одночасно із заявкою (одним електронним листом).

Частина І заявки «Інформація про орган місцевого самоврядування» має містити повну інформацію за кожним пунктом. Задля забезпечення ефективної комунікації у заявці слід подати повну інформацію про автора кращої практики.

Частина ІІ заявки «Опис практики» не має за своїм обсягом перевищувати 3-х аркушів формату А4 (шрифт TimesNew Roman 12, інтервал одинарний).

Електронна примірна форма заявки доступна на сайтах: minregion.gov.ua, slg-coe.org.ua, uaror.org.ua, auc.org.ua, vassr.org та інших.

Додаткову інформацію можна отримати за тел. (044) 303-99-16 (внутрішні – 112; 113; 114; 119); (044) 590-47-76.

[1] Під практикою у рамках конкурсу розуміється фактична діяльність органу місцевого самоврядування у період з 2015 до 2016 року, під час впровадження якої отримано позитивні результати.
[2]Автор – не обов’язково посадова особа місцевого самоврядування. Це може бути представник установи, організації.

Контактні особи Мінрегіону із зазначених питань: Яровенко Наталія Петрівна (044-590-47-76), Арсенюк Тетяна Андріївна (044-590-47-81), Базарна Ольга Вікторівна (097-210-50-20, o.v.bazarna@i.ua).




Шукати в на сайті