Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 23 серпня 2017 р.

«Донеччина — мій рідний дім»

В рамках 85 - ти річчя Донецької області та святкування Дня незалежності України, 22 серпня 2017 року в місті Краматорськ на базі Художнього музею відкрився обласний вернісаж декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Донеччина — мій рідний дім», в якому прийняли участь начальник відділу культури і туризму Добропільської райдержадміністрації Літвінова Юлія Миколаївна та майстри Добропільського району.
На вернісажі представлено більше 100 робіт Добропільського та Слов'янського районів. Всі вони — унікальні й незвичайні, кожна по-своєму дивує око глядача. Видно, що автори вклали в них всю свою любов до рідного краю і рідної країни. Більшість робіт присвячено Україні, її історії, традиціям.
Роботи Добропільських майстрів (Літвінової Ю.М., Сметани Т.С., Павлюченко О.М., Балик Н.Л., Гайдук М.М., Яворської О.В.) були виконані різними техніками: вишивка, роботи з дерева, петриківський розпис, ляльки-мотанки, витинанки і картини з круп, достойно представили наш район на обласному рівні, чим ми і пишаємось!








Шукати в на сайті