Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 8 липня 2016 р.

8 липня – український День родини



Найцінніша святиня для кожного українця – його родина. Молоде свято – День родини відзначається з 2012 року.
Якщо у вас виникає безліч питань про себе, свою родину, але немає можливості отримати кваліфіковану пораду спеціаліста, Вам допоможе виставка «Від родини йде життя людини».

Література, яка представлена на виставці, підкаже як досягти благополуччя в шлюбних відносинах, заново знайти загублені порозуміння і зміцнити шлюб. 
Книги з дитячої психології стануть у пригоді молодим батькам, які хочуть полегшити процес адаптації дитини до будь-яких життєвих ситуацій, попередити розповсюджені помилки у вихованні і догляді дітей. 



http://dobropolbiblio.blogspot.com


Шукати в на сайті