Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 6 липня 2016 р.

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ВИРОБНИЦТВІ У СТОВ «ШАХОВО»



05 липня 2016 року у СТОВ «Шахово» було проведено день відкритих дверей на виробництві, в якому взяли участь 12 безробітних та фахівці Добропільського міського центру зайнятості. На час збирання врожаю підприємству будуть потрібні підсобні робітники. Підприємство представляли голова Сергій Середа та головний бухгалтер Тамара Штагер. 

Директор Добропільського міського центру зайнятості Вікторія Бугаєць під час заходу розповіла про послуги, які надає служба зайнятості своїм клієнтам, наголосивши на важливості співпраці роботодавців та служби зайнятості, а також на тому, що зараз найбільш зацікавленими в позитивному результаті процесу пошуку роботи мають бути саме безробітні, і саме вони мають докладати найбільше зусиль, щоб працевлаштуватися. С. Середа познайомив присутніх з підприємством, наявними вакансіями, умовами праці, детально зупинившись на питаннях дотримання техніки безпеки під час виконання робіт, особливостями оплати праці та соціального захисту працівників. 
Троє безробітних дали згоду працювати у СТОВ «Шахово» і їм видано направлення на працевлаштування. 

Шукати в на сайті