Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 26 липня 2016 р.

Гарний керівник своєчасно вирішує проблеми


Основним завданням управління соціального захисту райдержадміністрації є реалізація державної політики у сфері соціального захисту громадян. 
Сьогодні управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації ведеться колосальна робота з приймання та обробки даних внутрішньо переміщених осіб. Кожен день через управління проходить десятки громадян. Незважаючи на таке навантаження, співробітники приділяють всебічне увагу відвідувачам і намагаються максимально допомогти кожній людині. 

Завдяки ініціативі начальника управління В. Купцової, яка звернулася до депутатського корпусу з проханням виділити кошти з районного бюджету для придбання і встановлення кондиціонеру, в кабінеті прийому громадян було встановлено кондиціонер. 
Тепер, навіть в літню спеку, відвідувачі зможуть в комфортних умовах, очікувати своєї черги.


Шукати в на сайті