Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 13 липня 2016 р.

Вручення сертифікатів переможцям конкурсу міні-грантів «Місто своїми руками»


Сьогодні, 13 липня, в залі засідань Добропільського міськвиконкому, відбулася дуже приємна і довгоочікувана подія – вручення сертифікатів переможцям конкурсу міні-грантів «Місто своїми руками», який проводився за ініціативою Добропільської міської ради, Добропільської райдержадміністрації та районної ради і Олександрівської райдержадміністрації та завдяки Програмі соціального партнерства Компанії ТОВ «ДТЕК». 

Участь в заході прийняли голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов та голова районної ради Тамара Бєлянкіна. 
Голова громадської організації «Центр муніципального розвитку Добропілля» Володимир Омельченко відзначив, що на конкурс було надано 84 проектних заявок, 31 – стали переможцями, серед них – 5 проектів від Добропільського району. 
Це наступні проекти: «Парк культури та спорту» с. Добропілля; «Територія дитинства» с. Світле; «Весело граймо» смт Святогорівка; «Діти повинні сміятися» смт Святогорівка; «Автобусна зупинка» с.Ганнівка. 
Перемога в конкурсі стала можливою завдяки ініціативі активних членів громади, взаємодії громади, влади і бізнесу. 
Тож чекаємо від громадських організацій втілення мрій в життя. А товариству ДТЕК дякуємо за підтримку сільської місцевості. Такий конкурс в районі проводиться вперше. Сподіваємось, що перший крок буде вдалим та надасть наснаги на майбутню плідну працю.



Шукати в на сайті