Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 4 липня 2016 р.

День молоді в Добропільському районі


3 липня 2016 року в с. Добропілля (Панський сад) сектором у справах сім'ї, молоді та спорту Добропільської райдержадміністрації було організовано свято, присвячене Дню молоді. 
На початку свята, до молодих людей зі словами щирого вітання звернулись голова райдержадміністрації Д.О. Кірносов, голова районної ради Т.М. Бєлянкіна. Активна молодь була нагороджена грамотами за участь в організації свята та особистий внесок в розвиток спорту в районі.
Програма свята була дуже насиченою: 
- чоловіки грали у футбол; -дівчата змагались у волейбол;
- районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (директор – О. Родіонова) проводив профілактичну акцію «За здоровий спосіб життя»; 
-громадська організація прихильників активного способу життя «Східний вітер» (голова – О. Гоголь) організували змагання «Полоса перешкод»; 
- сім'ї району приймали участь у родинному святі «Мама, тато, я – дружня родина».

А в цей час на футбольному полі кипіла боротьба між любителями футболу. На футбольному полі зустрілись 4 команди. Змагання проходили по круговій системі. Результати змагань: І місце посіла команда с. Ганнівка «Возрождение», ІІ місце зайняли футболісти с. Добропілля, ІІІ – отримали гравці сел. Мар’янка. Всі команди були нагороджені грамотами та м’ячами. 
На волейбольній площадці змагались 3 команди дівчат-волейболісток. Завдяки гарному настрою, групі підтримки та професіоналізму І місце зайняла команда с. Ганнівка «Возрождение», ІІ місце посіли дівчата с. Криворіжжя, ІІІ – зайняли спортсменки сел. Мар’янка. За свої досягнення дівчата були нагороджені м’ячами та грамотами. 
Команда туристів, зібравши шість команд-учасниць, провела змагання в чотири етапи: паралельні перила, навісна переправа, переправа по колоді та горизонтальний маятник. 
В родинному святі приймали участь три сім'ї: Хатулевих та Воронових (с. Світле), Матвійчук (смт. Святогорівка). Море емоцій, азарт та веселий настрій переповнювали учасників. Вражень було багато, посмішки на обличчях не зникали. Сім'ї були нагороджені цінними подарунками. 


Організатори свята щиро дякують генеральному директору ПрАТ «Глини Донбасу» Ігорю Васильовичу Ткачу та голові громадської організації «Добре поле» Любові Олександрівні Марченко за надану матеріальну допомогу, директору ТОВ «Перспектива» Володимиру Вікторовичу Антипенко, в.о.голови Добропільської сільської ради Анні Іванівні Павловій та всім тих, хто активно приймав участь в організації та проведенні цього святкового дня.





Шукати в на сайті