Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 22 липня 2016 р.

Компанія ДТЕК надає допомогу для соціально-економічного розвитку села



Сьогодні, 22 липня, відбулася дуже важлива для району подія – керівник департаменту з соціального розвитку компанії ДТЕК Вікторія Гриб вручила гарантійного листа голові райдержадміністрації Дмитру Кірносову про виділення у 2016 році 1,5 млн. грн. для реалізації проектів соціально-економічного розвитку, надання вугілля для об’єктів соціальної сфери, співфінансування проектів розвитку, для реалізації яких будуть залучені кошти ДФРР та донорські організації. 

Компанія ДТЕК – соціально відповідальна кампанія, яка зацікавлена в розвитку села, і навіть скрутні політичні та економічні часи продовжує надавати для цього фінансову допомогу. 
Д. Кірносов висловив слова вдячності В. Гриб за таку підтримку соціально-економічного розвитку. 
Також на поточному тижні відбулася зустріч керівництва району і міста з представниками іноземних інвесторів з Польщі, Німеччини та торгово-промислової палати, ініціатором якої виступила компанія ДТЕК. 
На зустрічі обговорювалися питання залучення інвестицій в соціальну сферу, розвиток переробної промисловості в сільській місцевості з метою створення нових робочих місць.

Шукати в на сайті