Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 14 липня 2016 р.

Інформація для внутрішньо переміщених осіб



Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України в Донецькій області повідомляє, що 08.06.2016 Кабінетом Міністрів України прийнято постанову за № 365 «Деякі питання здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам», якою внесені зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 05.11.2014 № 637
та затверджено:
- Порядок призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам; 
- Порядок здійснення контролю за проведенням соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам за місцем їх фактичного проживання/перебування. 
Відповідно до зазначеної постанови, територіальне управління Пенсійного фонду призначає (відновлює) виплату пенсій на підставі копії рішення комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам. Зазначені комісії утворюються районними держадміністраціями, виконавчими органами міських, районних у містах рад. В день прийому заяви про призначення (відновлення) виплати пенсії управління направляє до структурного підрозділу з питань соціального захисту населення списки осіб, які звернулись за призначення (відновленням) виплати пенсії для розгляду на Комісії. 
Рішення про призначення (відновлення) виплати пенсії приймається органом Пенсійного фонду невідкладно після отримання копії рішення Комісії. 
Продовжується виплата пенсій внутрішньо переміщеним особам, яким на час набрання чинності постанови КМУ від 08.06.2016 № 365 здійснювалась виплата пенсій. Виплата пенсій здійснюється у порядку, визначному постановою Кабінету Міністрів України від 05.11.2014 №167. 

Заступник начальника управління                                                                                          Н.М. Громило

Шукати в на сайті