Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 28 липня 2016 р.

«Розвиток малого і середнього бізнесу на Добропільщині: підтримка міжнародних донорських організацій»


28 липня за ініціативою керівництва Добропільської райдержадміністрації та управління агропромислового розвитку в залі засідань райдержадміністрації відбулася інформаційна сесія «Розвиток малого і середнього бізнесу на Добропільщині: підтримка міжнародних донорських організацій». 
Участь в сесії прийняли голова райдержадміністрації Д. Кірносов, заступник голови районної ради І. Стрепоченко, сільські, селищний голови, керівники сільгосппідприємств, фермерських господарств, землекористувачі району, фізичні особи-підприємці, начальники управлінь і відділів райдержадміністрації.
Відкриваючи засідання, голова райдержадміністрації Д.Кірносов підкреслив зацікавленість районного керівництва в розвитку малого і середнього бізнесу на селі, підтримці зацікавлених осіб.
Перед присутніми з цікавою, всеохоплюючою інформацією виступив проектний менеджер Громадської організації «Центр муніципального розвитку м. Добропілля» Андрій Гончаров. 
Виступаючий детально розповів про діяльність та досягнуті результати громадської організації, про можливість участі в різноманітних грантових проектах для створення малого і середнього бізнесу, насамперед грантовому конкурсі ПРООН по підтримці підприємництва серед внутрішньо переміщених осіб та місцевого населення Донецької та Луганської областей та від Датської Ради в справах біженців, про можливість безкоштовного 5-денного навчання по написанню проектів в м. Святогірську. 
Заступник директора Добропільського міського центру зайнятості Т. Яцура проінформувала про надання послуг службою зайнятості в напрямку підтримки розвитку малого і середнього бізнесу. 
Зустріч пройшла в форматі діалогу, викликала велику зацікавленість зі сторони присутніх.


Шукати в на сайті