Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 4 липня 2016 р.

Визначені проекти-переможці конкурсу малих грантів «Місто своїми руками»


1 липня в райдержадміністрації відбулося засідання конкурсної комісії Конкурсу міні-грантів «Місто своїми руками» за визначенням проектів-переможців в районі. 
Володимир Омельченко, керівник громадської організації «Центр муніципального розвитку Добропілля» зазначив, що всього на конкурс в Добропільському районі було подано 5 проектних заявок, всі проектні заявки були подані у встановлені терміни і з необхідними додатками. Незважаючи на те, що Добропільський район вперше бере участь в конкурсі, проекти були оформлені відповідно до рекомендацій консультантів проекту. 

На підставі оцінок членів конкурсної комісії, голова комісії Наталія Перекотій підвела підсумки конкурсу, згідно з яким прийнято рішення про надання фінансової підтримки таким проектним заявкам:

- Парк культури і спорту ( с. Добропілля)
- Територія дитинства (с. Світле)
- Весело граємо (смт. Святогорівка)
- Повинні сміятися діти (смт. Святогорівка)
- Автобусна зупинка «Шкільна» (с.Ганнівка).




Організатором Конкурсу міні-грантів «Місто своїми руками» в Добропільському районі виступає Добропільський районна рада та Добропільська районна державна адміністрація. Адмініструє Конкурс громадська організація «Центр муніципального розвитку Добропілля» за фінансової підтримки ТОВ ДТЕК (в рамках реалізації Програми соціального партнерства ТОВ ДТЕК і міст присутності Компанії).

Шукати в на сайті