Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 20 липня 2016 р.

Фестиваль «Аристократична Україна» запрошує!


Відродити культурні традиції України, сприяти розвитку культурної і народної дипломатії між етносами та національними меншинами, що вважають своєю батьківщиною Україну, та представниками народів, що проживають на її території. Такою є мета Всеукраїнського фестивалю-показу етнічного та стилізовано-етнічного одягу та аксесуарів «Аристократична Україна», який відбудеться 30 липня 2016 року на території історико-культурного комплексу Замок-музей Радомисль, що на Житомирщині. Серед організаторів заходу – історико-культурний комплекс Замок-музей Радомисль, ГО «Громадський інформаційний простір» за підтримки народного депутата України Ольги Богомолець. 

30 липня у м.Радомишль Житомирської області на території історико-культурного комплексу "Замок-музей Радомисль" проходитиме перший Всеукраїнський фестиваль-показ етнічного та стилізовано-етнічного одягу й аксесуарів "Аристократична Україна". Мета фестивалю – сприяння відродженню традицій та розвитку культурної і народної дипломатії між етносами й національними меншинами, які мешкають на території України, а також – виявлення та підтримка талановитих молодих дизайнерів українського одягу і популяризація сучасного українського стилізовано-етнічного вбрання серед молоді. В рамках фесту на території комплексу відбудеться показ-дефіле, за результатами якого оргкомітет та журі фестивалю визначать переможців у таких номінаціях: "Найкраща українська етносукня", "Найкраща етносукня фестивалю", "Найкраща вишиванка", "Найкращий аксесуар", "Найкращий віночок", "Найкраща вишивальниця", "Найкраща майстриня", "Найкращий дизайнер", "Найкраща модель". Передбачена фотосесія моделей та виробів, представлених на фестивалі. Вибрані світлини згодом надрукують в альбомі "Аристократична Україна".
Крім того, на відвідувачів чекає ярмарок-продаж робіт українських дизайнерів і народних майстринь. Учасниками фестивалю можуть стати як компанії, що спеціалізуються на виробництві етнічного одягу й аксесуарів та професійні дизайнери цієї ж спеціалізації, так і самодіяльні майстри. А в показі одягу можуть узяти участь і моделі без відповідного досвіду. Також, організатори готові надати майданчик для виступу охочим виконавцям фолькової та автентичної музики. 
Для участі у фестивалі необхідно заповнити онлайн-анкету: - для розробників одягу й аксесуарів (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0wUOj4Iy0Ye3nQ_1FovlzN1eNeYhYU8HW9MTUfNR2pb9TPQ/viewform?c=0&w=1); 
для моделей 
Заявки прийматимуть до 20 липня. Контакти організаторів можна знайти на сайті історико-культурного комплексу (http://www.radozamok.com.ua/ua/). 
За детальною інформацією звертатися до контактної особи від організаційного комітету фестивалю – Руслана Велігодського за телефоном: 050 856 57 30; або на сайті
http://www.radozamok.com.ua/ua/pressroom/calendar-of-events/888-festival-etnichnogo-ta-stilizovanogo-odyagu-ta-aksesuariv-aristokratichna-ukrajina

Шукати в на сайті