Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 15 липня 2016 р.

Нарада з представниками Добропільського ОМВК


15 липня в Добропільській райдержадміністрації відбулася нарада з відповідальними за ведення військового обліку на підприємствах, установах та організацій всіх форм власності з представниками Добропільського ОМВК. 

Представники військомату, С.Кутній, начальник відділення офіцерів запасу і кадрів та Р. Руденок, начальник відділення військового обліку і бронювання сержантів і солдатів запасу, зосередили увагу присутніх на чіткому дотриманні правил ведення військового обліку згідно Інструкції з організацій ведення військового обліку військовозобов’язаних і призовників. Також було продемонстровано презентацію «Військовий облік на підприємствах і організаціях».

Шукати в на сайті