Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 15 липня 2016 р.

Про вибори Добропільського сільського голови


Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування на засіданні від 6 липня 2016 року (протокол засідання № 50) розглянув питання щодо призначення позачергових виборів Добропільського голови. 
Зазначене питання було порушено у зв’язку з достроковим припиненням повноважень Добропільського сільського голови Кравченка Юрія Анатолійовича. 

14 квітня 2016 року на сесії Добропільської районної ради була розглянута заява Ю. Кравченка про складання ним повноважень сільського голови за власним бажанням. 
Верховна Рада України прийняла проект Постанови про призначення позачергових виборів Добропільського сільського голови (№ 4967-3 від 13.07.2016), якою постановив призначити позачергові вибори Добропільського сільського голови на неділю 30 жовтня 2016 року.

Шукати в на сайті