Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 27 грудня 2017 р.

У селищі Удачне Покровського району Донецької області було зареєстровано загибель свиней



Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області інформує. 21.12.2017 в СТФ СТОВ АФ «Дружба» (селище Удачне, Покровський район Донецька область) було зареєстровано загибель свиней.
При дослідженні відібраних проб біоматеріалу в Дніпропетровській регіональній державній лабораторії ветеринарної медицини 22.12.2017 встановлено діагноз - африканська чума свиней (АЧС).

З метою координації дій з локалізації та ліквідації спалаху АЧС було проведення 2 засідання: 23.12.2017 проведено засідання державної надзвичайної протиепізоотичній комісії при Покровській районній державній адміністрації, 24.12.2017 року при Покровській міській державній адміністрації рішенням яких затверджено план з ліквідації АЧС, визначено межі епізоотичних осередку, зон захисту та нагляду.
В осередку захворювання вживаються заходи щодо розповсюдження та локалізації недопущення поширення збудника АЧС згідно діючої «Інструкції щодо профілактики та боротьби з африканською чумою свиней».
Добропільське районе управління ГУ Держпродспоживслужби в Донецькій області звертається до мешканців району та міста, які утримують на особистих подвір′ях свиней про небезпеку занесення захворювання на територію району та міста і про обов′язкове виконання запобіжних заходів які спрямовані на недопущення занесення та виникнення захворювання.
У разі виникнення змін у поведінці, або стану здоров′я свиней – негайно звертатись до спеціалістів Дердпродспоживслужби або державних установ ветеринарної медицини району. Своєчасне звернення значно прискорює та полегшує проведення робіт, спрямованих на встановлення причин захворювання та їх локалізації і ліквідації. Бережіть своїх свиней від цього вкрай небезпечного захворювання!

    

Шукати в на сайті