Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 13 грудня 2017 р.

"Схід - Захід - Україна єдина"

У Вірівському СБК 12 грудня 2017 року до Дня сухопутних військ України під егідою об’єднуючої Програми «Схід – Захід Україна єдина» відбувся концерт Ансамблю народної музики “Святовид”. Ансамбль – один із провідних музичних колективів України, знаний як в Україні так і за її межами. У його репертуарі - народна вокальна та інструментальна музика різних регіонів України, Східної та Центральної Європи.
Перед концертом пройшла церемонія нагородження військовослужбовців відзнаками, орденами, грамотами. До військовослужбовців звернулася представник спілки жінок України, яка представила виставку рушників та хусток підготовлених матусями, бабусями та дружинами з різних куточків України. Вона розповіла присутнім про хустину, якій вже 300 років і якщо її потримати в руці то завітні бажання здійсняться: "Хай квіти на рушниках та хустках зігрівають ваші серця, наповнюють душі теплом, як оберіг охороняють вас, знайте, ми вас дуже любимо!..."

Після концерту всі присутні були дуже задоволені та запросили ансамбль приїхати знову.








Шукати в на сайті