Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 13 грудня 2017 р.

Всеукраїнський тиждень права у Шилівській школі

На цьому тижні в Шилівській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено Всеукраїнський тиждень права з метою активізації творчої та пізнавальної діяльності учнів, надання можливості учням презентувати набуті знання у нестандартних формах роботи.
У рамках тижня правових знань були проведені заходи, які спрямовані на забезпечення захисту прав дитини, дотримання національних та загальнолюдських морально-естетичних принципів, традицій. До заходів були залучені учні 1-11 класів.
Предметний тиждень було відкрито урочистою лінійкою, на якій до відома учнів були доведені мета та план проведення тижня. Далі учні були запрошені на виставку тематично-правової літератури «Правові орієнтири».
Особливе захоплення викликав конкурс дитячих малюнків «Права дитини», конкурс стіннівок на правову тематику «Україна -правова держава».
Активну участь учні прийняли у цільовому тренінгу «Насильство-зло, що не має право на існування» (8-11 клас), засіданні круглого столу «Що таке корупція, або чим відрізняється хабар від подарунка»(6-7 клас). Програючи кожну ситуацію учні робили висновок, де і в чому були порушені їхні права, як себе поводити у різних складних життєвих обставинах.
Класні керівники провели виховні бесіди «Учуся захищати себе! Права та обов'язки-завжди поруч»(1-4 класи), виховні години «Право на життя як невід’ємне право кожної людини»(5-11 класи) з використанням мультимедійних технологій.
Найбільше учням сподобалася правова інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?» (8-11 класи), навчально-виховна гра «Казкова правознавча лотерея» (1-5 класи), де учні самі були активними учасниками подій.
Підсумки проведеного тижня, нагородження переможців було підведено на загальношкільній лінійці наприкінці тижня. Найактивніші учасники всіх заходів були нагороджені солодкими призами.
 


Джерело: сайт Добропільської районної ради

Шукати в на сайті