Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 20 грудня 2017 р.

«Ходить по землі Святий Миколай»

19 грудня у закладах освіти Добропільського району традиційно відбулося святкування Дня Святого Миколая. Напередодні свята були створені та працювали резиденції Святого Миколая, які зібрали більше 100 листівок – побажань від учнів та вчителів щодо отримання подарунків від Святого Миколая.
Реалізовано 10 загальношкільних заходів «Ходить по землі Святий Миколай» з чисельністю учасників понад 1000 дітей та дорослих, в яких прийняли участь заступники голови Добропільської РДА Стебель О.Л., Перекотій Н.П., керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, депутати Добропільської районної ради, сільських рад, військовослужбовці, частини яких базуються на території району, священики місцевих храмів, підприємці.
Діти з багатодітних, малозабезпечених сімей, діти-сироти, діти із сімей, батьки яких служать в АТО, отримали подарунки та солодощі. 





Шукати в на сайті