Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 21 грудня 2017 р.

Добропільський район отримав сміттєзбиральну техніку


21 грудня у Краматорську за участю керівника Донецької облдержадміністрації Павла Жебрівського відбулося урочисте вручення сміттєзбиральної техніки міським головам та головам райдержадміністрацій.
Добропільський район теж отримав спеціалізований автомобіль – вантажний сміттєвоз SCK-8 на шасі МАЗ – 4381СО. Отримав ключі від автомобіля голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов.

Техніка придбана коштом обласного екологічного фонду за Програмою поводження з відходами в Донецькій області на 2016-2020 рік. Загалом у цьому році лише за цією програмою закупили 11 сміттєвозів загальною вартістю 35,7 млн грн.
Нові сучасні сміттєвози також отримали міста та райони Донеччини - Торецьк, Бахмут, Покровськ, Мирноград, Олександрівка, Мангуш, Лиман, Соледар та Волноваський райони.



Шукати в на сайті