Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 27 грудня 2017 р.

Новорічна казка руками дітей


Вже декілька років Добропільський районний Центр еколого-натуралістичної творчості напередодні Новорічних свят проводить виставку- конкурс новорічно-різдвяного циклу «Віфлеємська зірка».
Метою цього заходу є: формування та розвиток творчих здібностей дітей та молоді, вивчення народних традицій різдвяних і новорічних свят, ознайомлення з сучасною європейською культурою новорічно-різдвяної флористики,сприяння розвитку флористичного мистецтва в регіоні та в Україні.
У виставці-конкурсі прийняли участь всі гуртки нашого закладу - представлено 29 колективних та індивідуальних робіт: гуртки «Основи екологічних знань» (керівники Солоп О.В., Строган О.М.), «Народна творчість» (Калашник Г.М.), «Чарівний папірець» (Ефременко О.М.), «Фантазії з бісеру» (Куштейко Г.В.), «Юні знавці лікарських рослин» (Романова М.В., Семенчук І.В., Хатулева В.О.), «Природа і творчість» (Каптелова О.Г., Рібун Г.В.), «Лозоплетіння» (Кулішов М.М.), «Природознавство» (Булавіна О.Ф.), «Юні друзі природи» (Крамарева О.В.).

Конкурс продемонстрував фантазію, неординарний підхід до виготовлення новорічних композицій - це вироби з паперу, тканини, дерева, гілочок сосни та ялинки, пір’я, тощо. Кожна робота гуртківця зроблена з неабияким задоволенням і вмінням. Вона прикрасить оселю і створить святковий настрій не гірше, ніж жива лісова красуня.
Презентуючи конкурсні роботи, вихованці гуртків на гідному художньому рівні продемонстрували свою майстерність, естетичну підготовленість у складанні новорічних аранжувань, високий рівень екологічної культури.
Кращі роботи наших гуртківців представлені на обласний конкурс, який відбудеться в м. Краматорську на базі Донецького обласного еколого-натуралістичного центру.
З 29 грудня до 14 січня 2018 року виставка новорічно-різдвяного циклу «Віфлеємська зірка» буде діяти на базі Добропільської районної дитячої бібліотеці.

Запрошуємо до казки!

Шукати в на сайті