Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 14 грудня 2017 р.

Вручення подарунків за участь у конкурсі

13 грудня керівництво Добропільської районної ради відвідало Світлівську загальноосвітню школу. Метою візиту стало відзначення учасників конкурсу малюнків та виробів декоративно-прикладного мистецтва серед дітей з обмеженими можливостями. Цей конкурс відбувся за ініціативи сектору у справах сім’ї, молоді та спорту Добропільської райдержадміністрації та в рамках соціального партнерства з ПрАТ «Глини Донбасу».
Тамара Миколаївна разом з Іриною Петрівною вручили подарунки Юлії Суховій, Дмитру Конякіну та Дмитру Фоміну за участь у конкурсі.

 Джерело: сайт Добропільської районної ради

Шукати в на сайті