Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 20 грудня 2017 р.

Святий Миколай крокує Добропільським районом

Дуже люблять всі малята зимові казкові свята! Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб поринути в атмосферу радості, веселощів та чародійства.
19 грудня в дошкільному навчальному закладі "Дзвіночок" Святогорівської селищної ради відбулися тематичні розваги до дня Святого Миколая. В них брали участь всі дошкільнята садочка. До цього свята малюки готувалися заздалегідь: вчили вірші, співаночки, готували таночки. Адже всі ми знаємо, що Миколай любить чемних, ввічливих, вихованих діток і саме таким приносить подарунки.

Дітлахи з натхненням та великим задоволенням творили святкове дійство. Окрасою свята став прихід Святого Миколая, якого з нетерпінням чекали діти. І звичайно він приніс солодощі для дітвори. Запалити вогник радості та вдячності в очах дітей Святому Миколаю допомогли добродії нашого району: районні депутати Ірина Рязанцева та Тетяна Слушаєнко, які приготували для дітей гарні подарунки, вклавши у них і часточку свого люблячого серця.
 

Шукати в на сайті