Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 14 грудня 2017 р.

В Добропільському районі вшанували ліквідаторів


14 грудня в Україні відзначається «День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильської АЕС». Це визначено Указом Президентом України № 945/2006 року від 10 листопада 2006 року.
Сьогодні, в День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, біля пам’ятного знаку на честь ліквідаторів наслідків аварії відбувся урочистий мітинг та покладання квітів. В заході взяли участь виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Олексій Стебель, заступник голови райдержадміністрації Наталя Перекотій, заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко, керівник апарату райдержадміністрації Василь Перейма, представники структурних підрозділів райдержадміністрації та районної ради, громадськість.

Настоятель Казанського Храму отець Юрій відслужив спільний молебень за здоров’я живих ліквідаторів та заупокійну літію за загиблими.

Зі словами вдячності до ліквідаторів аварії звернулися Олексій Стебель та Ірина Стрепоченко, які відзначили, що героїчний подвиг ліквідаторів наслідків страшної аварії назавжди залишиться в серцях та пам’яті всіх поколінь та побажали всім присутнім, всім, хто в тій чи іншій мірі постраждав від Чорнобильської катастрофи і хто брав участь в ліквідації її наслідків, довгих років життя, наповнених любов'ю і турботою рідних і всього суспільства. 

Потім всі присутні поклали квіти до пам'ятного знаку і вшанували пам’ять чорнобильців, які відійшли у Вічність, хвилиною мовчання.


Шукати в на сайті