Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 26 грудня 2017 р.

В селі Добропілля відкрито новорічну ялинку

Яскравий та незабутній захід - свято новорічної ялинки підготували працівники Добропільського сільського будинку культури (керівник Кравченко Н.Г.), який пройшов 23 грудня в селі Добропілля.
Велика кількість жителів Добропільської сільської ради, зібрались біля новорічної ялинки, щоб всією громадою відсвяткувати новорічну подію.
До всіх присутніх з вітальною промовою звернулась голова сільської ради Анна Павлова. Дід Мороз (Куліков А.) та Снігурочка (Кулікова І.) провели багато цікавих танцювальних конкурсів, а ведуча свята (Кравченко Н.Г.) ознайомила односельців з гороскопом на 2018 рік.
У виконанні СНК "Зорянка" (керівник Зима - Корчемкіна Л.А.) та колективу "Стожари"(керівник Карчемкін С.) пролунали веселі пісні, які підспівували і глядачі, а малеча та дорослі отримували солодкі призи.
Спонсором свята виступила голова сільської ради Павлова А.І. Організаторі свята вірять, що 2018 рік принесе кожній родині мир, щастя, добробут та злагоду, і що рік жовтої земляної собаки принесе впевненість та спокій. 



Автор: Добропільська районна рада

Шукати в на сайті