Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 22 грудня 2017 р.

Бюджет району - прийнято!

22 грудня 2017 року під головуванням голови Добропільської районної ради Тамари Бєлянкіної відбулося пленарне засідання 22 чергової сесії VII скликання, на якому депутати прийняли основний фінансовий документ району – бюджет на 2018 рік. Участь у роботі сесії прийняв голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов.
Розпочалася сесія зі звіту голови районної ради Тамари Бєлянкіної. 
Про районний бюджет на 2018 рік інформувала начальник фінансового управління районної державної адміністрації Валентина Тітова. Рішення про бюджет було прийнято одноголосно.

Народні обранці затвердили також Програму економічного та соціального розвитку району на 2018 рік, про основні положення якої інформувала в.о. начальника відділу економічного розвитку і торгівлі районної державної адміністрації Тетяна Павловська.
Районні депутати розглянули і затвердили всього 19 питань.  Серед них - і комплексну програму "Ветеран" та Програму "Шкільний автобус".
Наприкінці засідання голова районної ради Тамара Бєлянкіна подякувала депутатам за розуміння та співпрацю, а також напередодні новорічно-різдвяних свят побажала усім присутнім в новому 2018 році професійних звершень, миру, злагоди, добра, взаєморозуміння та успіхів у розвитку рідного краю. Голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов подякував депутатам за співпрацю та привітав з наступаючими святами.

Шукати в на сайті