Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 26 грудня 2017 р.

У Маріуполі пройшов семінар для керівників молодіжних центрів


У 2017 році реалізується обласний проект «Гідна країна для гідних людей», де одним з пріоритетних напрямків є створення 85 інноваційних центрів розвитку для молоді та дітей у міста і районах області до 85-річчя з дня заснування Донецької області.
В районі триває робота по створенню трьох молодіжних центрів у селах Криворіжжя, Ганнівка та смт. Святогорівка.
23-24 грудня у Маріуполі проходив семінар для керівників молодіжних центрів. Були запрошені представники громадських організацій та новостворених молодіжних центрів. Активістка з селища  Святогорівка Вікторія Андрієнко  із задоволенням прийняла участь в цьому заході.

Завдяки допомозі представників Маріуполя учасники семінару мали дуже насичену програму та змогу поспілкуватися у неформальній обстановці, обмінятись досвідом та планами роботи.
Колеги Маріуполя дуже змістовно, цікаво та жваво поділилася досвідом створення молодіжних центрів, розповіла як проводити моніторінг потреб та залучати молодь до роботи за інтересами.
Учасники повернулися додому під враженням від побаченого, заряджені драйвовими емоціями та досвідом маріупольських молодіжних центрів.


Шукати в на сайті