Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 19 грудня 2017 р.

Святий Миколай вітає дітлахів

Сьогодні в дитячому садку "Тополька" Шахівської сільської ради відбулося свято, присвячене Дню Святого Миколая.
Старший вихователь Ірина Ухова розповіла малечі історію виникнення цього свята та разом із своїми вихованцями занурилася у святкову виставу.
Завершився захід прикрашанням ялинки янголятами, якими кожна дитина із захопленням та бажаннями на майбутнє, власноруч прикрасила новорічну красуню.

І звісно, що то за свято без подарунків? За дорученням Святого Миколая до малечі завітали гості (Андрій Махниборода і Олександр Кордюков), які принесли бажані подарунки двом вихованцям.
Для всіх дітлахів були підготовлені солодощі від їх батьків, якими вони з великим задоволенням почастували у кінці свята.




 Джерело: сайт Добропільської районної ради

Шукати в на сайті