Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 29 грудня 2017 р.

Шанoвні земляки, гості нашого краю! Від щирoгo серця вітаємо Вас з Новим 2018 роком!

Минає 2017 рік... Рік непростий, але водночас це був рік нових надій і сподівань.  Можна сміливо сказати, що 2017 – й рік був прожитий всіма нами недаремно, ми зібрали добрий  урожай зернових, ми стабільно працювали, вчили і виховували дітей, відкривали свої серця для тих, хто потребував нашої допомоги і підтримки. 
Зимові свята традиційно асоціюються із завершенням етапу в житті кожного з нас, підбиттям підсумків. Водночас, вони дають нам нові надії та сподівання, плани та цілі. Яким буде наступаючий рік – залежить від кожного з нас – від нашої наполегливості, єдності наших дій.
Шановні земляки!
Від усього серця вітаємо вас і ваші родини з наступаючим Новим роком!
Віримо в те, що  2017 рік стане для нас роком єдності, розвитку і успіху. Нехай рік наступний буде щасливим і успішним для кожного з нас і для всієї країни. Нехай новорічні світлі свята сповнять наші серця радістю й новою надією, принесуть нашій державі, кожній родині мир і злагоду, добробут і затишок. У ці святкові дні бажаємо вам щедрого святкового столу! Зичимо вам та вашим родинам Божого благословення, міцного здоров'я, щастя, оптимізму, успіхів, здійснення мрій і сподівань. 

Шукати в на сайті