Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 22 грудня 2017 р.

День Святого Миколая у Золотоколодязянській школі

До зустрічі зі Святим Миколаєм учні із Золотоколодязянської ЗОШ I-III ступенів почали готуватися заздалегідь. Написали листи-запрошення на шкільний ярмарок військовослужбовцям та жителям села, підготували плакат-привітання з побажаннями представникам ЗСУ, заготували витинанки для прикрашання сцени, ввечері зібрали по торбам товар на ярмарок, помолилися Святому Миколаю і, нарешті, розпочався святковий день!

О 9:00 Золотоколодязянська шкільна родина вже гомоніла на ярмарку на честь Святого Миколая (слід зауважити, що він був благодійним, адже частина зібраних коштів пішла на лікування нашому учневі – Родіону Губарцю). Після концертної програми, під час якої до дітей з привітаннями та настановами звернувся Святий Микола, розпочалися справжні торги.
Завітали на свято і представники ТОВ «Перспектива» - всі діти пішли додому не тільки з гарною виручкою, а ще й з великими пакетами яблук, солодощів та шкільного приладдя.
Наприкінці заходу з вітальним словом до військовослужбовців звернулася адміністрація школи та побажали здоров’я, щастя, добробуту та мирного неба, а також вручили подарунки у вигляді свіженької випічки (від наших майстринь-кухарочок). 

 Джерело: сайт Добропільської районної ради

Шукати в на сайті