Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 26 грудня 2017 р.

Виховна година в Святогорівській школі

В Святогорівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли заходи, присвячені 80-річчю з дня народження В'ячеслава Чорновола.
Учитель історії Паршутіна Л. А. провела для учнів 11-го класу урок історії, присвячений Дню народження В'ячеслава Чорновола. А класний керівник 7-го класу Харченко В. П. провела виховну годину "Україна починається з тебе", яка також була присвячена роковинам Чорновола. Діти дізналися багато цікавих фактів з життя В'ячеслава Максимовича. Наприклад, що походив він із родини сільських учителів і закінчив школу із золотою медаллю.
Неодноразово був покараний за любов до Батьківщини.
З 1990 року Чорновіл став народним депутатом, був активним членом Народного Руху України та його головою з 1992-го. Тричі обирався депутатом Верховної Ради України (1990, 1994, 1998). Чорновіл всіляко намагався створити умови для самоствердження, самореалізації національного організму, набуття економічної могутності, культурного розвою, втілення в життя соборницької ідеї, надання Україні суб'єкта міжнародного співтовариства.
В'ячеслав Чорновіл був і залишається справжнім прикладом для наслідування.
 

Автор: Добропільська районна рада

Шукати в на сайті