Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 14 грудня 2017 р.

Семінар "Потерпілі від торгівлі людьми серед нас. Допомогти може кожний"

Сьогодні, у приміщенні відділу освіти, за сприянням Донецької обласної Ліги ділових і професійних жінок, проходить захід «Потерпілі від торгівлі людьми серед нас. Допомогти може кожний», в якому беруть участь представники різних державних служб, громадських об’єднань, навчальних закладів, об’єктів культури.
Розпочався семінар із вступного слова голови Добропільської районної ради Тамари Бєлянкіної, яка зазначила, що проблема торгівлі людьми є нагальною на даний час, тому необхідно приділити їй більшу увагу.

Протягом трьох годин учасники заходу будуть працювати над формуванням «дерева проблеми», потім, об’єднавшись в групи, працюючи з модераторами і пропонуючи свої думки, побудують «дерево рішень».
 Джерело: сайт Добропільської районної ради

Шукати в на сайті