Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 18 грудня 2017 р.

До Дня Святого Миколая

Наближається одне з найулюбленіших дитячих свят - День Святого Миколая. Діти з нетерпінням чекають свята, щоб отримати подарунки.
До Дня Святого Миколая в Світлівській сільській бібліотеці було організовано календарну виставку для широкого кола користувачів, а для молодших читачів проведено гру-конкурс "Світом ходить Миколай".
Дітлахи слухали розповідь бібліотекаря про історію виникнення свята, легенди і перекази про життя і благодійність Миколая, а також взяли участь у розважальних конкурсах: "Що зима нам принесла", "Що ти другу побажаєш?", "Підбери риму ", "Відгадай загадки".


Джерело: сайт Добропільської районної ради
 

Шукати в на сайті