Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 20 грудня 2017 р.

Святий Миколай крокує Добропільським районом

В Україні День Святого Миколая – веселе народне свято. Весь християнський світ вважає його за великого угодника Божого. Святий Миколай допомагає усім хто потребує допомоги і ласки.
Найбільше цього свята чекають діти. Неможливо описати очікування кожної дитини, щоб побачити Святого Миколая з ангелами і дарунками. І дійсно це так. Бо дуже чекали на свято учні Добропільської ЗОШ І-ІІІ ступенів, під час якого шанували Святого: співали, читали вірші.
На свято завітали представники від ТОВ «Перспектива», які подарували дітлахам солодощі та канцелярське приладдя. Вихованці закладу дуже вдячні благодійникам за подарунки.
Наслідуймо добро і вчинки Миколая. Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення і любові до ближніх.




 Джерело: сайт Добропільської районної ради

Шукати в на сайті