Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 21 грудня 2017 р.

«День Пенсійного фонду»

20 грудня 2017 перший заступник начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Пітик Неоніла Євгеніївна провела «День Пенсійного фонду» для сільських голів, керівників підприємств, установ та організацій.
Під час зустрічі Неоніла Євгеніївна наглядно презентувала статистичний та аналітичний матеріал в діаграмах, графіках з питань виконання доходної частини бюджету управління, вжиття заходів щодо примусового стягнення боргу, забезпеченості власними коштами потреби на виплату пенсій. Також вона проаналізувала результати роботи по легалізації зайнятості та зарплати. По закінченню заходу Неоніла Євгеніївна відповіла на всі питання присутніх та зазначила, що кожен може контролювати дані про заробітну плату та страховий стаж за допомогою веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

Шукати в на сайті