Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 17 березня 2017 р.

Відповідальність за порушення трудового законодавства

10 березня, в залі засідань райдержадміністрації відбулася нарада керівників сільгосппідприємств і фермерських господарств району щодо питання підготовки сільськогосподарських підприємств району до проведення весняно - польових робіт 2017 року.
Головний державний інспектор відділу контролю східного напрямку управління з питань праці Головного управління Держпраці в Донецькій області О. Федорова надала детальні пояснення щодо дотримання роботодавцями трудового законодавства.
Більш детальніше з інформацією  за порушення законодавства про працю можна ознайомитись тут:Відповідальність за порушення трудового законодавства


Шукати в на сайті