Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 27 березня 2017 р.

Про заміну аварійних опор електроосвітлення

На виїзному прийомі в лютому місяці поточного року до заступника директора департаменту розвитку базових галузей промисловості облдержадміністрації звертався Світлівський сільський голова Колосов В.В. з питання аварійного стану опор електроосвітлення в селах Новий Донбас та Шевченко. 
Райдержадміністрація доводить до відома мешканців цих населених пунктів відповідь керівництва Криворізького РЕМ ПАТ «ДТЕК Донецькобленерго» з цього питання:
1. В сел. Новий Донбас запланована реконструкція ВЛ-0,4кВ від КТП-288 по вулицям Сонячна, Східна, Героїчна, Молодіжна, Павлова в 2018 році. 
2. В сел. Шевченко запланована реконструкція ВЛ-0,4 кВ від КТП-287 по вулиці Шевченко в 2018 році. 
Вищезазначені ВЛ включені до інвестиційної програми.

Шукати в на сайті