Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 14 березня 2017 р.

Нарада з сільськими, селищним головами

Сьогодні 14 березня 2017 року в залі засідань райдержадміністрації відбулася нарада за участю сільських, селищного голів, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій, установ району. На нараду були винесені наступні питання:
1. Про організацію робіт щодо підготовки населених пунктів району 
до весняно-літнього періоду 2017 року.
2. Про створення інноваційних центрів розвитку для молоді та дітей в 
Добропільському районі.
3. Про початок оздоровчої кампанії 2017 року.
4. Про стан реалізації кампанії декларування громадянами доходів, 
отриманих у 2016 році: річна податкова декларація, податкові зобов’язання, право для отримання податкової знижки.
5. Про затвердження штатних розписів дошкільних навчальних закладів району.
Наприкінці наради начальник Добропільського відділення Покровського відділу поліції ГУНП в Донецькій області Борковець Олексій Олександрович ознайомив усіх присутніх з криміногенною ситуацією в Добропільському районі. За результатами наради були визначені основні напрямки  дій  щодо  вирішення проблемних питань.



Шукати в на сайті