Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 24 березня 2017 р.

Підтримка цільових Програм



24 березня 2017 року відбулася 14 чергова сесія Добропільської районної ради VII скликання. 
Вперше, за декілька років, депутати, плідно та конструктивно попрацювавши, прийняли рішення про виділення з районного бюджету коштів Добропільському відділенню поліції Покровського відділу поліції ГУНП в Донецькій області в сумі 25000грн. на виконання заходів програми «Правопорядок – 2016-2017» та Добропільській ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області на покращення сервісного обслуговування платників податків з метою підвищення рівня добровільної сплати податків та якості надання адміністративних послуг на 2017 рік, виділені кошти в сумі 50000грн. 
Дякуємо депутатському корпусу за розуміння важливості цих напрямків роботи та маємо велику надію на подальшу плідну співпрацю.

Шукати в на сайті