Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 16 березня 2017 р.

Пісня єднає серця

16 березня в Ганнівському сільському будинку культури (директор Заровня Тетяна Миколаївна) відбулась радісна подія: вокальний ансамбль «Серденько» (керівник Хоружий Петро Іванович) проводив творчий звіт «Пісня єднає серця» на предмет присвоєння звання «народний».
Голова атестаційної комісії, начальник управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації Аліна Валентинівна Певна разом з атестаційною комісією переглянули виступ колективу та запропонували колегії управління культури присвоїти звання «народний» цьому цікавому колоритному колективу, творча біографія якого розпочалася у 2013 році.
Ініціатором створення колективу стала Тетяна Миколаївна Заровня, яка зуміла об’єднати однодумців, запалити бажання творити прекрасне, збирати, зберігати і передавати з покоління в покоління українську пісню. У вокальному колективі «Серденько» зібрались справжні ентузіасти, яких захоплює краса української пісні, її глибокий ліризм, колоритне багатство, безмежний оптимізм, красить рівень виконання та майстерність. «Серденько» користується популярністю серед глядачів, проводить велику роботу по відродженню української пісні, збереженню культурних традицій Добропільського краю. Жоден культурологічний захід чи то в селі, чи то в районі не проходить без участі даного колективу. Петро Іванович, як досвідчений фахівець та творча особистість, має креативне мислення, завжди у творчому пошуку. В репертуар колективу входять українські народні, жартівливі та сучасні пісні.
На зміну старшому поколінню приходить молодь. ... Постає питання: «Де "ростять" майбутнє колективу?» При колективі працює група-супутник «Джерельце», яка має власний репертуар, веде активну творчу діяльність, його виступи прикрашають концерти та свята не тільки свого села, а й району. Незважаючи на досить «молодий» вік, колектив активно напрацьовує творчий досвід, шукає нові можливості для розкриття свого співочого потенціалу.
Дякуємо журі за об’єктивну оцінку роботи колективу. 
Бажаємо колективу і надалі успішних перемог, творчого вогнику, натхнення на довгих стежках творчої ниви!







Шукати в на сайті