Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 24 березня 2017 р.

"Там немає фашистів, а Україна воює з армією РФ", - колишній найманець з Киргизії про війну на Донбасі

Колишній найманець з Киргизії з позивним Манас, який воював на боці так званої «ЛНР» розповів, що в Україні немає фашистів, а українська армія воює з російськими військами.
За словами Манаса, він відправився на Донбас у 2014 році, тому що повірив російським телеканалам, повідомляє, що в Україні прийшов до влади фашистський режим, передає ІА «Вчасно». Чоловік купив квиток до Самари і звідти через Ростов потрапив в Україну. Після того, як луганські бойовики перевірили його документи і засвідчили особистість, він потрапив до Луганська, де йшли бойові дії.
«Вся техніка - радари, гаубиці, гради, - поставляється з Росії, - розповідає бойовик, - Там були гібридні війська - як місцеві розрізнені частини, так і російські підрозділи. У Краснодоні була зосереджена Тульська дивізія. Російські частини зосереджені на кордоні з Луганською областю. У потрібний момент вони підтягуються, вражають цілі, знищують і повертаються ».
За словами Манаса, сам він воював у польового командира з позивним Че Гевара, який приїхав на Донбас з Калінінграда.
«Зараз там на стороні «ЛНР» майже не залишилося місцевих шахтарів та добровольців, - стверджує чоловік. - Це російські війська. Чи не солдати строкової служби, а боєздатні частини, які дислокуються в Південній Осетії, які пройшли першу і другу чеченські війни. В основному контрактники. Їх туди часом перекидають, іноді відтягують. Але вони при цьому йдуть без техніки. В процесі вони навчають людей, залишають техніку і йдуть ». Манас стверджує, що луганські бойовики намагаються створити регулярну армію, навіть створили своє «Міністерство оборони», а всім найманцям платять оклади - рядовим по 400 доларів на місяць, офіцерському складу - 500 доларів. Гроші також поставляються російською стороною. Однак незважаючи на фінансову підтримку, бойовий дух в «ЛНР» невисокий.
«Там деградація зараз, - каже бойовик. - Вони вважають, що Росія і Путін їх здали, вони думали що після Криму їх теж визнають, а тепер бояться того, що «ЛНР» стане особливим районом Луганської області, як в Мінських угодах написано. Тому багато хто, хто воював, виїжджають, бо бояться, що коли повернеться Україна, почнеться зачистка. Тих, хто там залишається, переконують битися до останнього».
Сам чоловік стверджує, що покинув «ЛНР» після того, як розчарувався в тому, що відбувається.
«Я думав, що там фашисти, але їх в принципі не бачив, - сказав Манас. - Ми воювали з регулярної української армії. У них є деякі прогалини - батальйони "Правий сектор", "Донбас", які формуються за рахунок волонтерів, ультранаціоналістів. Але де їх тільки немає. Але фашистів я не бачив ».
При цьому бойовик підкреслив, що все, що він бачив по російському телебаченню - суцільна агітація, а насправді став учасником російської агресії.
«Я побачив, як російські війська заходять, як вони воюють. Воював на їхньому боці. І у мене стався перелом. Адже якби ось так на Киргизстан напали, я б теж пішов воювати за цілісність своєї країни. Так само, як і українці ».

Шукати в на сайті