Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 16 березня 2017 р.

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

16 березня 2017 року під головуванням голови Добропільської райдержадміністрації Кірносова Дмитра Олександровича відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини.
У засіданні комісії прийняли участь представники всіх соціальних служб району, які забезпечують соціальний захист дітей.
На засіданні було розглянуто п’ять питань, серед яких три питання про доцільність позбавлення батьківських прав двох матерів та одного батька відносно сімох малолітніх дітей; одне питання про зняття та взяття під соціальний супровід сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах та питання призначення опіки над двома малолітніми дітьми - всі члени комісії були одноголосні у прийнятих рішеннях.
Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді рекомендовано переглянути умови договору на соціальний супровід та залишити на певний час під соціальним супроводом дві сім’ї.
Голова комісії наголосив, що соціальні служби повинні більше уваги приділяти питанню захисту прав та інтересів дітей нашого району.

Шукати в на сайті