Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 13 березня 2017 р.

Умови кредитування для аграріїв

10 березня, в залі засідань райдержадміністрації відбулася нарада керівників сільгосппідприємств і фермерських господарств району щодо питання підготовки сільськогосподарських підприємств району до проведення весняно - польових робіт 2017 року. Олена Діденко - завідувач сектору мікро-, малого та середнього бізнесу, ТВБВ №10004/01 філії – Донецьке обласне управління АТ «Ощадбанк» надала роз’яснення щодо умов кредитування на придбання транспортних засобів та обладнання, а саме:
Ощадбанк посилює підтримку мікро-, малого та середнього бізнесу, зокрема підприємств агропромислового комплексу, поліпшивши умови кредитування на придбання транспортних засобів та обладнання (як нових, так і тих, що були у користуванні). Придбати в кредит можна легкові та вантажні автомобілі, автобуси, спецтехніку, дорожньо-будівельні машини, трактори, комбайни, іншу сільськогосподарську техніку та навісне обладнання, виробниче та промислове устаткування.
Мінімальний первинний внесок зменшено з 30% до 20% вартості транспортного засобу або обладнання, а максимальний строк експлуатації сільгосптехніки, що була у використанні збільшено з 5 до 10 років. Забезпеченням за кредитом виступає техніка, що придбавається.
Транспортні засоби та обладнання, що були у використанні, відтепер можна придбати в кредит у будь-якого суб’єкта господарювання, а не тільки у спеціалізованих продавців.
Наразі для сільгоспвиробників сегмента мікро-, малого та середнього бізнесу (ММСБ) діють умови кредитування на придбання нової та вживаної техніки. Кредити надаються строком до 5 років за ставкою від 21% річних.
Ощадбанк також уклав перші партнерські угоди з національними виробниками та імпортерами сільськогосподарської та іншої техніки. Завдяки цьому представники ММСБ можуть отримати кредит на пільгових умовах – процентна ставка в цьому випадку становитиме від 12%.
Детальніше про спеціальні умови для аграріїв – на офіційному сайті, в Контакт-центрі за тел.: 0-800-210-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України); +38-044-363-01-33 та в понад 1000 відділень Ощадбанку.

Шукати в на сайті