Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 27 березня 2017 р.

“День відкритих дверей” для старшокласників Добропільського району


24 березня 2017 року в Добропільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України відбувся День відкритих дверей для старшокласників Добропільської та Святогорівської загальноосвітніх шкіл.
Під час заходу перший заступник начальника управління Пітик Неоніла Євгеніївна провела для школярів екскурсію по управлінню. Учні відвідали робочі кабінети та дізналися про те, як працює сучасна пенсійна система. Неоніла Євгеніївна розповіла, як формується бюджет Пенсійного фонду та зосередила увагу на необхідності дбати про пенсію заздалегідь, а легальна зайнятість та заробітна плата – є основними чинниками майбутньої пенсії.
Заступник начальника управління Громило Наталія Миколаївна пояснила, що таке солідарна система пенсійного забезпечення та проінформувала про перспективи впровадження накопичувальної.
В кінці зустрічі школярі отримали відповіді на всі питання та дізналися про можливість вступу на навчання до вищого навчального закладу за державним замовленням від Пенсійного фонду.


Шукати в на сайті