Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 20 березня 2017 р.

Волонтерський підрозділ "Вбережу" завітав до Святогорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

17 березня в Святогорівській школі відбулася подія, яка сколихнула серця як юних жителів селища Святогорівка, так і всіх працівників школи - виступала народна артистка України Світлана Мирвода.
Волонтерський підрозділ "Вбережу", головою якого є Верчук Ігор Васильович, об'їхав уже пів-України, прямуючи з допомогою до тих, кому вона вкрай потрібна - до наших захисників. Створений підрозділ на Волині. До його складу входять митці, громадські діячі, поети зі Львова, Луцька, Києва.
Так, перед учнями та вчителями виступила народна артистка України, кандидат наук з державного управління Світлана Мирвода. У її виконанні прозвучали як ліричні, так і патріотичні пісні. Особливе захоплення у дітей викликала гра на бандурі.
Свої поезії подарував присутнім київський поет Серго Сокольник. Учням дуже сподобалися вірші у виконанні самого автора.
Разом із волонтерами до школи завітала також голова Добропільської районної ради Бєлянкіна Тамара Миколаївна.
На згадку про зустріч Світлана Мирвода подарувала школі диски із піснями у власному виконанні, а Серго Сокольник -  роздруковки віршів.
Діти, на знак подяки за чудові моменти, подарували гостям поробки, виготовлені власними руками.
Хочеться подякувати гостям за чудові моменти і пабажати їм успіхів і наснаги в їхній нелегкій справі.
 
За матеріалами сайту Добропільської ради

 
 

Шукати в на сайті