Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 24 березня 2017 р.

Плідна робота депутатського корпусу

Сьогодні, 24 березня 2017 року, в залі засідань Добропільської районної ради відбулася 14 чергова сесія. Участь у роботі сесії прийняв голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов.
Всі 25 питань, які були винесені на розгляд сесії, розглянуто та прийнято відповідні рішення.
Керівники комунальних установ районної ради відзвітували про роботу своїх закладів за друге півріччя минулого року.
Розглянуто та прийнято чотири цільових Програми: «Програма розвитку малого і середнього підприємництва в Добропільському районі на 2017-2018 роки», «Програма покращення сервісного обслуговування платників податків Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області з метою підвищення рівня добровільної сплати податків та якості надання адміністративних послуг на 2017 рік», «Створення матеріального резерву для екстреного розгортання та належних умов функціонування карантинних ветеринарно-поліцейських постів та виконання заходів з локалізації та ліквідації вогнищ особливо небезпечних захворювань, в тому числі спільних для тварин та людей».
Крім того, було внесено зміни в заходи Програми економічного і соціального розвитку Добропільського району на 2017 рік розділ «Соціальний захист населення», а саме: надання пільг інвалідам по зору 1 та 2 груп та дітей-інвалідів до 18 років на оплату житлово-комунальних послуг на суму 7,7 тисяч гривень.
Також затверджена технічна документація з нормативної грошової оцінки земельних ділянок та надано дозволи на розроблення робочих проектів землеустрою щодо рекультивації земельних ділянок ПАТ «Веско», ПрАТ «Огнеупорнеруд».

Шукати в на сайті